Stoere Binken Design

Andreas Capital rebranding

Klant: Andreas Capital

Andreas Capital is gespecialiseerd in het beschermen en uitbouwen van kapitaal. Met oog voor persoonlijke behoeften en op basis van ervaring en realiteitszin nemen zij de financiële zorg uit handen. Zij beloven geen gouden bergen, wel een koers die bij de cliënten past. Bouwen aan waarde doen ze samen. Stoere Binken Design bouwde de nieuwe identiteit en website.

Geboren uit een family office

Andreas Capital bestaat sinds 2010. Dit is het jaar dat de oprichters hun ervaring bundelden. Ze besloten hun complementaire ervaring en knowhow van de institutionele beleggings- en bancaire wereld voor hun eigen portefeuilles aan te wenden. Het resulteerde in de oprichting van Andreas Capital. Heden ten dage werkt Andreas Capital nog altijd voor de portfolio's van haar oprichters. Daarnaast beheert zij ondertussen ook het vermogen van overige families en individuele cliënten.

Focus op uitbouwen van wat waardevol is

Andreas Capital hanteert voor iedereen dezelfde werkwijze als voor haar oprichters. Vertrekpunt was en is om de zorg voor behoud en groei van kapitaal uit handen te nemen. Daarbij belooft Andreas Capital geen gouden bergen. De kracht van Andreas Capital is een koers te varen die bij de cliënt past op basis van inlevingsvermogen en gebruikmaken van rationele pijlers. Andreas Capital opereert vanuit betrokkenheid en is trots op haar realiteitszin.

Over de naam ‘Andreas’

De naam ‘Andreas’ verwijst naar een voorvader van enkele oprichters. Andreas was aan het begin van de 18e eeuw actief in de financiële wereld. Zijn handtekening komt terug in het logo en staat symbool voor persoonlijke commitment. Commitment die zich terugvertaalt in integriteit en loyaliteit.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G