Stoere Binken Design

Communicatienetwerk Limburg website en logo

Klant: Communicatienetwerk Limburg

Het Communicatienetwerk Limburg (CNL) is hét netwerk voor elke communicatieprofessional in Limburg. Door kennisdeling en ontmoeting versterken ze elkaar en het vak. Ze zitten bovenop de trends en ontwikkelingen, delen ervaringen en bieden een podium aan inspirerende sprekers. Stoere Binken Design heeft de nieuwe website en logo ontworpen.

Sterk netwerk

Het CNL is één van de grootste netwerken van professionals uit het communicatievak. Maandelijks organiseren ze bijeenkomsten, workshops of masterclasses op bijzondere locaties. Allemaal even interessant en relevant voor het vak. En dat sinds 1987.

Service website

De nieuwe CNL site is een rasechte ‘service website’ met een verfrissende en stoere blik. Communicatieprofessionals zijn mensen die snel geïnformeerd en geprikkeld willen worden. Geen ruis, geen zoektocht, maar straightforward informatie. We hebben de website vanuit die filosofie ontworpen. Helder en duidelijk gestructureerde pagina’s die effectief presenteren wat de gebruiker wil weten. De website is full responsive, gebaseerd op het mobile first principe; hierbij zijn we uitgegaan van het kleinste scherm (smartphone) en hebben dit opgeschaald naar tablet en desktop formaten. De cards (informatie gebundeld in een kaart) maakt het mogelijk om de site snel te scannen en bekijken.

CNL Cards

De stoere knalkleur, de micro-interacties, de frisse typografie. Alles maakt de CNL website modern en duurzaam met hopelijk een lange toekomst.

Verbindend logo

We hebben als eerste het logo een opfrisbeurt gegeven. Het beeldmerk, het puzzelstuk, hebben we behouden voor de visuele herkenning en als herinnering aan de langjarige geschiedenis. Door het woord- en beeldmerk van elkaar te scheiden zit de naam van de organisatie niet meer verstopt in de puzzelstukken maar is goed te lezen en weer duidelijk aanwezig.

Stoere kleuren

De groene kleur is levendig, opvallend en een beetje avant-garde. In vergelijking tot de rest van de communicatie netwerken in Nederland is het ‘CNL-groen’ uniek en dat is precies wat we beoogden. Wij willen dat onze klanten succesvol worden met de websites die we voor ze ontwikkelen en dat ze daardoor altijd één stap vooruit lopen op de concurrenten.

De zwartwit foto’s vertellen het verhaal van het CNL. Ze worden gecomplementeerd door de kleurenfoto’s bij de Evenementen en Blogs. Samen zorgen ze voor de juiste focus en spanning.

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G