Stoere Binken Design

Styleguide Manager™

Styleguide Manager™ is hét startpunt voor het online beheren en optimaliseren van je huisstijl. Gebruik het onderstaande formulier om in te loggen op je eigen Styleguide Manager™.

Wachtwoord vergeten?

Bezig met inloggen...

Styleguide Manager™ - beheer je merk

Styleguide Manager™ is hét startpunt voor het online beheren en optimaliseren van je huisstijl. Documenteer, beheer en deel alle informatie over logo's, kleuren, lettertypes, praktijk voorbeelden en nog veel meer. Centraal, altijd up-to-date én compleet. Een onmisbare tool voor iedereen die zijn huisstijl wil bewaken.

Wij zijn experts in huisstijlen! Als ontwerpbureau hebben wij er vele tientallen ontwikkeld en we verzorgen voor onze klanten al jarenlang succesvol de huisstijl management. In de door onszelf ontwikkelde Styleguide Tool zit meer dan 18 jaar beroepservaring die we nu beschikbaar gemaakt hebben voor onze klanten. Met deze Tool maken we het werken met huisstijlen aangenamer én efficiënter. 

Huisstijlbewaking

Een goed bewaakte huisstijl, waarbij alle uitingen en boodschappen op elkaar afgestemd zijn en één consistent geheel vormen, draagt bij aan het positief imago van een bedrijf. Met dat als uitgangspunt hebben we onze eigen Styleguide Manager™ ontwikkeld.

De belangrijkste voordelen

Tijdbesparend. Effectief. Gratis. Als je dat niet voldoende vindt, dan hebben we er hier nog een paar voor je.

  • 24/7 beschikbaar; Styleguide Manager™ is altijd en overal beschikbaar. Log in vanuit je werk of thuis op de bank.
  • Up-to-date; Styleguide Manager™ is op elk moment aan te passen en daarmee altijd actueel. Nooit meer stress, miscommunicatie of dubbel werk.
  • Cloud-based; Styleguide Manager™ is een cloud-based service. Met één login heb je alle gegevens overal en op alle apparaten onder controle.
  • Need-to-know controle; Styleguide Manager™ laat jou bepalen wat vertrouwelijk en wat toegankelijk is. Soms is iets geheim en soms belangrijk voor de externe communicatie.
  • Productiviteit; Styleguide Manager™ is ontstaan uit 18 jaar beroepservaring. We begrijpen wat je nodig hebt om je productiviteit te verhogen.
  • Paperless office; Styleguide Manager™ houdt van de natuur en is daarom 100% paperless, CO2-vrij en natuur vriendelijk. Help mee zorg te dragen voor een gezonde natuur.
  • Plug & Play; Styleguide Manager™ is probleemloos uit te breiden met nieuwe modules. Geef je wensen aan ons door en wellicht gaan ze in vervulling.
  • Zeer veilig; Styleguide Manager™ beschermt jouw kostbare goed. Op onze goed beveiligde server gaat niets verloren en we houden de poorten gesloten.

Beschikbaarheid

De Styleguide Manager™ is uitsluitend voor onze klanten beschikbaar.

Meer informatie

rene

Creative Director

René Verkaart
jeroen

Creative Director

Jeroen Borrenbergs

Feedback

Zie je een tikfout of een verbetering? Laat het ons weten en help mee om deze pagina nog beter te maken.

Mail ons je feedback Bedank voor je hulp - de Binken