Stoere Binken Design

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Tool

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar maken in de zoekmachines. Het gaat hierbij om het krijgen van een toppositie in de organische zoekresultaten van de zoekmachine.

Met het doel voor ogen om onze klanten nog beter zichtbaar te maken hebben wij deze SEO Tool ontwikkeld. Dit heeft zich in het verleden bewezen en daarom maken we nu de SEO Tool beschikbaar voor iedereen.

Probeer het zelf uit en optimaliseer je vindbaarheid. Maak de Google Description zodat je deze kunt gebruiken om je website nog beter te maken. Je kunt deze ook voor andere marketing uitingen gebruiken.

Google omschrijving

Voorbeeld

Dit is een voorbeeld van een site titel die zeventig karakters lang is!

www.voorbeeld.nl/

Dit is een voorbeeld hoe de omschrijving van je website uitziet op de Google Zoekresultaten pagina's. Normaal komt deze tekst uit een meta tag op je website.

Waarom zoekmachine optimalisatie

Iedereen die tegenwoordig ergens naar op zoek is gebruikt een zoekmachine om dit te vinden. De Gouden Gids en Telefoonboek zijn verleden tijd. Met een zoekmachine vind je snel en accuraat wat je zoekt. Het is daarom van cruciaal belang dat je hoog in de zoekresultaten terecht komt om snel vindbaar te zijn. Kijk maar eens naar jezelf, “blader jij in Google nog verder dan pagina 5 in de hoop dat je vind wat je zoekt?”.

Maak nu je eigen Google Description

Een professional kan veel resultaten bereiken met zoekmachine optimalisatie, wat helpt bij het halen van campagne doelstellingen, verhogen van het rendement en de conversieverbetering. Maar iedere eigenaar van een website kan een deel van zijn vindbaarheid zelf bepalen. Maak met onze SEO Tool zelf je Google Description (omschrijving) voor elke pagina en bepaal hoe je in de zoekresultaten getoond wordt.

Voordat je begint een paar stoere tips:

  • Schrijf volledige- en leesbare zinnen. Google gebruikt geavanceerde formules om te checken of je authentiek bent of hun voor de gek probeert te houden.
  • Gebruik in de omschrijving zoveel mogelijk zinvolle trefwoorden die de pagina beschrijven.
  • Blijf binnen de aangegeven maximum lettertekens.

Wat betekent SEO eigenlijk?

SEO komt van de Engelse term ‘Search Engine Optimization’. Bij zoekmachine optimalisatie draait het erom om zo veel mogelijk relevante bezoekers op je website te krijgen via topposities in de organische zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie doen we voornamelijk voor Google, omdat deze een marktaandeel heeft van meer dan 85%. Aangezien deze vermelding gratis is, vormen de organische zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Nog vragen?

Vraag ons naar de mogelijkheden van een succesvolle internet marketing, want het houdt niet op bij zoekmachine optimalisatie. Andere professionele mogelijkheden zijn o.a. Google Adwords, SEO copywriting of conversie optimalisatie. Bel of mail ons. Wij helpen graag.

Meer informatie

rene

Creative Director

René Verkaart

Feedback

Zie je een tikfout of een verbetering? Laat het ons weten en help mee om deze pagina nog beter te maken.

Mail ons je feedback Bedank voor je hulp - de Binken