Stoere Binken Design in tijden van het Coronavirus

Creative Director

Het Coronavirus heeft wellicht de samenleving en samenwerking veranderd, maar onze creativiteit is niet te stoppen. Design Bureau Stoere Binken Design werkt door, uiteraard met 1,5 meter afstand. Zonder de vertrouwde handshake is het misschien niet business-as-usual, maar we zijn voor jou aan het werk en 100% bereikbaar op alle kanalen. Remote samenwerken? Absoluut!

Wij merken dat onze klanten niet mekkeren maar aanpakken. Zij zien kansen en geen barièrres. Dat geeft ons energie. Dit verbindt.
Nieuwe klanten grijpen de kans om hun dromen waar te maken. Eindelijk die gewaagde stap te maken om hun passie te realiseren. Wij waarderen dit enorm. Met 25 jaar op de teller weten wij heel goed wat het betekent om ondernemer te zijn.
Jouw passie en ambitie is bij ons in goede handen. Samen geven we de volgende stap in jouw ontwikkeling vorm en begeleiden je naar een hoger niveau.

Stoere Coronavirus maatregelen

Om de gezamenlijke verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Het garanderen van een gezonde en veilige (werk)omgeving staat bij ons uiteraard voorop.

Respect en dankbaarheid

Wij willen ons respect en dankbaarheid uitspreken voor iedereen die in deze tijden zorg draagt voor andere mensen. Het medisch zorgpersoneel, kinderopvang centra, politie en leraren die regelrechte Youtube sterren geworden zijn. En velen meer. BEDANKT!

Remote werken zit in ons DNA

Overal lees je nu dat medewerkers vanuit home office werken. Vanzelfsprekend, alsof ze nog nooit wat anders gedaan hebben. Medewerkers zijn ineens geschoold, opdrachtgevers technisch op de laatste stand en we zijn allemaal ervaringsexperts voor remote werken. Maar is dit ook werkelijk zo? Thuiswerken betekent meer dan je laptop mee naar huis nemen en vanuit je werkkamer werken.

Het klinkt misschien afgezaagd, maar remote werken zit écht in ons DNA. Design agency Stoere Binken Design werkt al 25 jaar remote met klanten en netwerk partners. Doordat we zowel vanuit Maastricht, Düsseldorf én Eindhoven werken, zijn wij een ervaren remote design bureau.
Klanten weten niet altijd waar wij ons fysiek bevinden, en dat is ook niet belangrijk, zolang ze maar contact kunnen opnemen en goed geholpen worden.

Wij zijn van mening dat het tijdperk van een vaste kantooromgeving voorbij is. Zeker, het is praktisch, een pand is een statussymbool en ook een vertrouwde omgeving om elkaar face to face te treffen. Wij hebben al jaren de ervaring dat veel van onze klanten met remote werken geen probleem hebben.

Remote werken met Stoere Binken Design

Wij hebben onze bestanden veilig in de cloud opgeslagen. We gebruiken cloud-based projectmanagement software. Voor face-to-face communicatie gebruiken we Zoom, Skype, Microsoft Teams, FaceTime en WhatsApp. Dit hebben we in 2008 al ingericht om optimaal bereikbaar te zijn voor onze stoere klanten.
Stoere paperless office in de cloud
Ontwerpbureau Stoere Binken Design - Rene Verkaart

Werk je al met ons samen? Log dan in op je persoonlijke projectmanagement dashboard om de status van de projecten te zien waar wij samen aan werken.

Active Collab login - Rene Verkaart

Informatie over het Coronavirus

Vele sectoren zijn getroffen door het Coronavirus. Iedere sector heeft zijn eigen regels en communicatiekanalen. Wij lezen de volgende online informatie kanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rond het Coronavirus:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief Stoere Binken Design - Rene Verkaart

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws in deze Coronavirus tijden? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze in je mailbox. Spam- en corona-vrij.

Blijf thuis en blijf gezond. Samen staan we sterk!

We wensen iedereen veel sterkte, maar vooral gezondheid! Als het mogelijk is, help dan zoveel mogelijk anderen om je heen die hulp nodig hebben.