Stoere Binken Design in tijden van het Coronavirus

Creative Director

Het Coronavirus legde de wereld plat en ineens ziet de toekomst er heel anders uit. Maar onze creativiteit is niet te stoppen. Design Bureau Stoere Binken Design werkt door met 1,5 meter afstand. Zonder de vertrouwde handshake is het wellicht niet business-as-usual, maar we zijn voor jou aan het werk en 100% bereikbaar op alle kanalen. Remote werken? Graag!

Creativiteit is een bijzonder fenomeen. In tijden van crisis helpt het bij het bedenken van creatieve oplossingen voor moeilijke problemen. Maak hier gebruik van en help de mensen om je heen!
Saamhorigheid, behulpzaamheid en waardering voor wat de ander doet krijgen nu weer nieuwe kracht. Wat voorheen voor onmogelijk gehouden werd, blijkt toch te kunnen.

Stoere Coronavirus maatregelen

Om de gezamenlijke verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Het garanderen van een gezonde en veilige (werk)omgeving staat bij ons uiteraard voorop. Deze maatregelen zijn tot minimaal 6 april 2020 van kracht.

Respect en dankbaarheid

Wij willen ons respect en dankbaarheid uitspreken voor iedereen die in deze tijden zorg draagt voor andere mensen. Het medisch zorgpersoneel, kinderopvang centra, politie en leraren die ineens Youtube sterren geworden zijn. En velen meer. BEDANKT!
Wij willen ons steentje bijdragen aan het herstel van de economie. Onze ideeën en creativiteit inzetten om jouw te helpen. Neem gerust contact met ons op als we je ergens bij kunnen helpen. We zijn er voor jou!

Ons geschenk aan jou: gratis Online Design Sessie

Online Design Sessie - Rene Verkaart

In tijden van Corona heeft iedere ondernemer de kans om te laten zien wie hij is en wat ie kan. Dit geldt ook voor ons. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en Design Bureau Stoere Binken Design wil graag persoonlijk bijdragen aan de positieve stemming en het vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst. Daarom hebben wij een speciale actie in het leven geroepen voor iedereen die onze expertises wil gebruiken.

Boek nu jouw gratis Online Design Sessie. Face to face met Creative Director René Verkaart. Een half uur lang is hij helemaal van jou! Vraag hem wat je wil. Zet hem aan het werk. Alles wat hij in een half uur voor je doet is ons geschenk aan jou!

Remote werken zit in ons DNA

Overal lees je nu dat bedrijven van thuis uit werken. Vanzelfsprekend, alsof ze nog nooit wat anders gedaan hebben. Medewerkers zijn ineens geschoold, technisch op de laatste stand en ervaringsexperts voor remote werken. Maar is dit ook werkelijk zo? Wat betekent remote werken voor een bedrijf?

Het klinkt misschien afgezaagd, maar remote werken zit écht in ons DNA. Design Bureau Stoere Binken Design werkt al 25 jaar remote met klanten en netwerk partners. Doordat we zowel vanuit Maastricht als Düsseldorf werken hebben we altijd remote gewerkt. Klanten weten niet altijd waar wij ons fysiek bevinden, en dat is ook niet belangrijk, zolang ze maar contact kunnen opnemen en goed geholpen worden.
Wij zijn van mening dat het tijdperk van een vaste kantooromgeving voorbij is. Zeker, het is praktisch, een pand is een statussymbool en ook een vertrouwde omgeving om elkaar face to face te treffen. Wij hebben al jaren de ervaring dat veel van onze klanten met remote werken geen probleem hebben. Is remote werken niet de toekomst?

Remote werken met Stoere Binken Design

Wij hebben onze bestanden veilig in de cloud opgeslagen, gebruiken cloud-based projectmanagement software, Skypen, FaceTimen, WhatsAppen en telefoneren sowieso. Dit hebben we 10 jaar geleden al ingericht om optimale service te kunnen bieden voor onze stoere klanten.
Neem contact op met jouw contactpersoon
Ontwerpbureau Stoere Binken Design - Rene Verkaart

Log in op je persoonlijke projectmanagement dashboard om de status van de projecten te zien waar wij samen aan werken.

Active Collab login - Rene Verkaart

Informatie over het Coronavirus

Vele sectoren zijn getroffen door het Coronavirus. Iedere sector heeft zijn eigen regels en communicatiekanalen. Wij lezen de volgende online informatie kanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rond het Coronavirus:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief Stoere Binken Design - Rene Verkaart

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws in deze Coronavirus tijden? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze in je mailbox. Spam- en corona-vrij.

Blijf thuis en blijf gezond. Samen staan we sterk!

We wensen iedereen veel sterkte, maar vooral gezondheid! Als het mogelijk is, help dan zoveel mogelijk anderen om je heen die hulp nodig hebben.