Stoere Binken Design

Stoer team

Wij zijn een hecht team van ervaren designers, storytellers, programmeurs en communicatie specialisten. We delen de liefde voor goed design, open communicatie en stoere merkoplossingen. Samen met onze klanten bewegen we werelden en inspireren mensen. Naast onze vaste teamgenoten werken we met een sterk netwerk van freelancers en externe leveranciers waarop we al jaren vertrouwen.

René Verkaart

Creatief directeur

Grafisch ontwerper is zijn beroep, maar hij heeft een sterke passie voor typografie. Met enthousiasme ontwikkelt hij nieuwe identiteiten voor en vooral mét zijn klanten. Een partner met altijd een luisterend oor. Samen met Jeroen heeft hij in 1995 Stoere Binken Design opgericht.

Jeroen Borrenbergs

Creatief directeur

Jeroen is een grafisch ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. In zijn vrije tijd ontwerpt Jeroen ook (dance)muziek in de breedste zin van het woord die het genre kan bieden.

praat met me danielle-kleijnen

Daniëlle Kleijnen

Front-end developer

Daniëlle’s talent is zeer ongewoonlijk voor een jonge meid; ze programmeert met scherpe blik voor details de beeldschermen die wij dagelijks gebruiken. Ze voorziet de daaronder liggende verborgen programmeercode van meer dan een mooi uiterlijk.

praat met me daan-lambrix

Daan Lambrix

Back-end developer

Daan is een specialist voor alles wat verborgen gaat achter een mooi vormgegeven beeldscherm – zonder hem functioneert geen enkele website. Net als een computer onthoudt hij grote hoeveelheden informatie en hij leest broncodes als een menukaart in een restaurant.

praat met me gabriele-birnstein

Gabriele Birnstein

Account manager germany

Als journalist en gediplomeerd psychologe houdt ze zich bezig met het thema ‘communicatie’ en dat doet ze met de beroemde én beruchte ‘Deutsche Gründlichkeit’. Onze Duitse klanten waarderen dit enorm. Zonder Gabriele zag Stoere Binken Design er heel anders uit.

team-versterken

Ben jij dit?

Talent met ervaring en lef!

Wil je samenwerken met gedreven, eigenzinnige designers die altijd cutting edge toepassingen bedenken, doorgaan tot het perfect is en voor 100% klanttevredenheid gaan? Dan zoeken wij jou. Overtuig ons met je kick-ass portfolio.