Stoere Binken Design

Stoer team

Wij zijn een hecht team van ervaren designers, storytellers, programmeurs en communicatie specialisten. We delen de liefde voor goed design, open communicatie en stoere merkoplossingen. Samen met onze klanten bewegen we werelden en inspireren mensen. Naast onze vaste teamgenoten werken we met een sterk netwerk van freelancers en externe leveranciers waarop we al jaren vertrouwen.

René Verkaart

Creatief directeur

Grafisch ontwerper is zijn beroep, maar hij heeft een sterke passie voor typografie. Met enthousiasme ontwikkelt hij nieuwe identiteiten voor en vooral mét zijn klanten. Een partner met altijd een luisterend oor. Samen met Jeroen heeft hij in 1995 Stoere Binken Design opgericht.

Jeroen Borrenbergs

Creatief directeur

Jeroen is een grafisch ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. In zijn vrije tijd ontwerpt Jeroen ook (dance)muziek in de breedste zin van het woord die het genre kan bieden.

praat met me gabriele-birnstein

Gabriele Birnstein

Account manager germany

Als journalist en gediplomeerd psychologe houdt ze zich bezig met het thema ‘communicatie’ en dat doet ze met de beroemde én beruchte ‘Deutsche Gründlichkeit’. Onze Duitse klanten waarderen dit enorm. Zonder Gabriele zag Stoere Binken Design er heel anders uit.

team-versterken

Ben jij dit?

Talent met ervaring en lef!

Wil je samenwerken met gedreven, eigenzinnige designers die altijd cutting edge toepassingen bedenken, doorgaan tot het perfect is en voor 100% klanttevredenheid gaan? Dan zoeken wij jou. Overtuig ons met je kick-ass portfolio.