Gratis Background Branding: we’ve got your back

Creative Director

Videobellen is momenteel hot! Als je privé vanuit je woonkamer communiceert, dan kun je probleemloos een grappige achtergrond gebruiken. Dit zullen je vrienden of je hippe oma zeker leuk vinden. Maar als jij als ondernemer zakelijke videoconferenties voert met klanten of collega’s, dan is dit niet passend. Daar hoort een achtergrond bij die aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Onze stoere GRATIS oplossing: jouw persoonlijke Background Branding.

Met een eigen virtuele achtergrond, vormgegeven in de identiteit van je bedrijf of merk, presenteer je je optimaal in een videogesprek. Onze service is gratis voor ondernemers die een eigen stoere Background Branding voor videoconferenties willen hebben.

Zo werkt het

  • Stuur ons je logo
  • Stuur ons een foto naar keuze
  • Stuur ons een korte tekst of slogan (optioneel)
  • Kies de plek waar je je branding wilt hebben
  • Wij sturen jou je eigen Background Branding-afbeelding
Background Branding - Rene Verkaart

Wij maken dan een gratis Background Branding-afbeelding die je in Zoom, Skype of Microsoft Teams kunt gebruiken tijdens je zakelijke beeldcommunicatie.

Gratis Background Branding, zeg je?

Ja gratis, no catch! Dit is onze bijdrage voor ondernemers die in deze moeilijke coronatijd hard aan de weg timmeren om hun kop boven water te houden. Wij ondersteunen je graag om je bedrijf optimaal te presenteren. Zichtbaarheid is nu het allerbelangrijkst.
René Verkaart
Creative Director

Virtuele achtergrond voor XPLORid

Onze ZOOM ZOOM post op LinkedIn was zeer populair. Onze aanbieding om voor relaties een achtergrond afbeelding te maken met hun logo erin werd goed ontvangen. Voor Linda Reimersdahl en Ben van Baardwijk van XPLORid hebben we bijvoorbeeld deze virtuele achtergrond gemaakt. We maken ook graag voor jouw een persoonlijke virtuele achtergrond voor Zoom.

Zo kan ook jouw virtuele achtergrond eruit zien!

XPLORid background branding - Rene Verkaart

Hier vind je overigens een leuke collectie van informele achtergronden.

Ook behoefte aan professionele Background Branding?

Neem dan vrijblijven contact met ons op. We maken ‘m graag voor je.

Gratis Background Branding aanvragen